fredag 6 mars 2009

Till Norah4you

Eftersom du inte tar in mina frågor till dig på din blogg, så tänkte jag att här kanske du vill svara på dom. Jag har lite funderingar om varför du försvarar Liza Marklund så hängivet? Känner du henne och har en privat relation till henne? Eller känner du kanske Mia? Du verkar ju mena att allt Mia säger är sanning, hur kan du veta det med sådan säkerhet? Vad grundar du din övertygelse på? Detta skulle vara mycket givande att få svar på, utan att döma eller dömas.

1 kommentar:

  1. Jag kan komma med en gissning. Norah ser allt som det handlar om misshandel, kvinnomisshandel vill säga.

    Så alla som tvekar inför minsta lilla i dessa böcker är i hennes ögon för att det ska vara tillåtet att misshandla kvinnor.

    Sen att Liza Marklund i en intervju i Aftonbladet tillstått att den före detta pojkvännen är påhittad och att därigenom all misshandel måste vara lika påhittad är ingenting som Norah bryr sig om.

    För henne måste detta vara sant. Annars är allt prat om att kvinnor misshandlas ljug likväl.

    Det är som att det inte går att skilja på.

    ALLT liksom står och faller med Mia. Så därför går det inte att acceptera att allt är lögn för människor som har låst sig i den här saken. Det går inte att ta in någon fakta, det går inte att ens fundera över det. Det är som hela världsbilden faller och man är rädd att man ska förintas om det är lögn.

    SvaraRadera